otrdiena, 2012. gada 20. novembris

Zelta Adata 2011


Hihihihiii.... :)) gads jau strauji tuvojas beigām, bet es steidzu publicēt ierakstus, kas visu gadu glabāti bloga melnrakstos un manas pašas galvā - par lietām, kas man liekas interesantas un ko pati ar laiku nevēlētos piemirst.
Viena no šādām lietām bija šā gada pavasarī mana piedalīšanās konkursā Zelta Adata 2011. Konkursam biju nosūtījusi šādus savus darbiņus, kas tapuši 2011. gada laikā:
     - savu 2011. gada kolāžu;
     - albumu;
     - fotorāmīti;
     - pasen tapušo, bet pavisam nesen ierāmēto Shimmering Mermaid;
     - un krustdēliņam darināto Ziemassvētku zeķi.
Rau, un veseli pieci darbiņi pa gadu savākušies! Nu feins tas konkursiņš - ļauj pašam paskatīties uz paveikto un sakārtot mazās astītes, tā sacīt, pielikt iesāktajām lietām punktu.
Un lūk, ta-dāaaaaa!!!! - 31. martā saņemu priecīgo ziņu e-pastā, ka mana Ziemassvētku zeķe nominācijā Ziemassvētku rota ir ieņēmusi godpilno otro vietu!


Paldies organizētājiem un visiem balsotājiem par šo godu. :) Jūtos ļoti gandarīta un spārnota nākamajām radošajām izpausmēm krustiņdūrienā(i). :) Cerams, ka ar katru gadu organizētāju entuziasms un darba spars tik vairosies, un vairosies arī konkursa dalībnieki. Jo vairāk dalībnieku, jo interesantāk taču piedalīties konkursā, vaine?
Bišku žēl, ka šogad konkursa rezultātu paziņošana notika virtuāli, ka nebija ierastā tusiņa, bet nu dzīvē jau visādi notiek un kādreiz varbūt vajag arī šādi...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru