piektdiena, 2015. gada 24. aprīlis

Kāzu dāvanā - fotoalbums


Ja laulāties nolēmuši ļoti tuvi un mīļi cilvēki, ar visa laba vēlējumiem šajā dienā gribas viņiem uzdāvināt īpaši viņiem gatavotu dāvanu. Īpašu, labu domu ietvertu, ar mīlestību gatavotu, personisku dāvanu. Tieši tāpēc jau pagājušajā gadā pie saviem īpašniekiem tālu ceļu mēroja šāda dāvana:


Tagad albums savu vietu atradis pasaules otrā malā - Teksasā, ļoti jaukā jaunā ģimenītē. Lai viens otru satiktu, Andai un Andrew bija jāmēro ļoti tāls ceļš vienam pie otra, bet tas nu ir darīts - viņi ir satikušies, viņi ir salaulājušies kopā ar savām ģimenēm gan tur, ASV, gan arī šeit, Latvijā, un nu jau gandrīz gadu viņi priecājas par savu Dieva dāvanu - dēliņu.
Ceru, ka albums glabās šī jaunā, skaistā pāra dzīves skaistākos mirkļus un reiz pienāks laiks, kad tas atgriezīsies šeit, Latvijā, un es varēšu to pāršķirstīt un skatīt daudz laimīgu fotogrāfiju.
Izšuvums uz kāda mājas krājumos atrasta auduma, kas atbilst apmēram 18 izmēra Aidai. Šūts ar vienu DMC pavedienu. Dizains - Design Works. Gatava darba izmērs - 31 x 31 cm, kas pārvilkts pār albuma vāku. Pats albums no Purpura.