svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Kaķēns Nelsons mazajam Tomasam


Reiz es uzzināju kādu priecīgu ziņu - Ingūnas un Aigara ģimenē māsiņa sagaidījusi brālīti! :) Kā zināms, šāda veida ziņas ir vis... vis... vis... visākās no visām iespējamām ziņām, kādas vien pasaulē ir. :)  Ļoti nopriecājos par viņu ģimenīti, par viņu lēmumu, uzdrīkstēšanos, drosmi un apņēmību...
Un ko es parasti pēc šādām ziņām daru? Pareizi! - es domāju, kā lai iepriecinu šos laimīgos cilvēkus un ko lai  viņiem uzdāvinu :))
Iesākumā bija doma... Tai sekoja vairākas idejas, bet finālā tika nolemts pieturēties pie klasiskām vērtībām. Un tapa... tadāaaaa!!! - spilvens ar segu :D


Paldies visiem maniem kompanjoniem par kopīgo darbu! Paldies Dacei, Karīnai, Rudītei, Andžellai, Agnesei, Edītei, Marikai, Ilutai, Ilzei, Sanitai un it īpaši Margaritai - par tā visa kopā salikšanu un noformēšanu līdz šādam gala rezultātam!

Lūk arī spilventiņš ar manis izšūto kaķi Nelsonu :


Un tā - pagājušās vasaras karstumā mēs devāmies uz Balviem, lai Tomasu iepazīstinātu ar kaķēnu Nelsonu.
Jau laicīgi tika padomāts arī par dāvanu māsiņai Kamillai - Ingūna pati izšuva šo viņas prototipu, Margarita to iestrādāja somā un beigās uztamborēja arī pašu Kamillu. Tagad Kamillai ir pašai sava soma un kompānija, ar ko doties svarīgās meiteņu darīšanās:


Ehhh... vasara, vasariņa! Šai tumšajā ziemas vakarā, lai cik auksta un saulaini skaisti sniegota bija šī diena, es atceros tās karstās dienas un ilgojos pēc tām. Nekas, drīz jau janvāris būs pusē un cik tad nu vairs, un Jāņi jau būs klāt. Jāsāk laicīgi plānot tās dažas vasaras brīvdienas, lai tieku atkal aizšaut pie Ingūnas uz Zilo Ezeru zemi. :)