pirmdiena, 2013. gada 21. janvāris

Mazs, noderīgs fiņķiks priekš bēbīšiem - knupīša turētājs


Dažs, kas ko tamlīdzīgu jau ir darinājis, tos ir nosaucis vienkārši par knupīšu turētājiem. Un būtībā tā tas jau arī ir, tikai man nez kāpēc prasās, ka tam būtu izdomāts kāds speciāls nosaukums. Nu, tāds, kas parāda šīs lietas mērķauditoriju un praktisko pielietojumu. Neko prātīgu pati izdomāt nevaru, tāpēc lietošu vien to pašu knupīša turētājs.
Nu lūk. Un šā gada janvāris ir atnācis bagāts ne tikai ar lietu, sniegu un  patiesi ziemīgu salu, bet ar veseliem diviem maziem Kārlīšiem! Bieži tā negadās, ka vienā mēnesī tuvākajā radu un draugu lokā piedzimst divi mazuļi, pie tam - abi puikas un vēl pie tam - abi Kārļi! :) 
Gribēju pagatavot Kārlīšiem mazas dāvaniņas. Ielūkojos pie Ligitas un pie Sandras, abām ir sagatavotas super labas un noderīgas pamācības, kā šīs saimniecībā noderīgās lietas izgatavot. Smēlos vienu padomu, smēlos otru un finālā no abām pamācībām izmantoju tieši to, kā man likās par labu esam. Tas no sērijas, kad biešu zupas recepte ta viena, tomēr katrai saimniecei tā sanāk citādāka. 
Tad nu Kārlim Nr. 1 tiek šāds knupīša turētājs:


un Kārlim Nr. 2 - šāds:


Lai tad nu mazie aug dūšīgi un izaug par lieliem, stipriem vīriem! Lai māmiņai un tētim, un Dzimtenei ir prieks! Un man arī :)