sestdiena, 2016. gada 19. marts

Kāda skaista sarakste...

Dārgais Visum!
Raksta Tev Maša C. no Maskavas.
Es ļoti, ļoti gribu būt laimīga! Dod, lūdzu, man mīlošu vīru un bērniņu no viņa, puisīti. Tad es nemeklēšu jaunu darbu, kur vairāk maksā un ērtāk aizbraukt.
Cieņā, -
Maša C.

Dārgā Maša!
Godīgi sakot, es kasīju pakausi, kad ieraudzīju rindiņu par darbu. Pat nezinu, ko teikt. Maša, Tu droši vari pāriet citā darbā, es tikmēr pameklēšu Tev vīru.
Veiksmi! -
Tavs Visums.

Dārgais Visum!
Pateicos, ka tik ātri atbildēji! Bet... vecmāmiņa teica - kam daudz tiek dots, no tā daudz prasa. Un, ja nu man būs gan tas, gan tas, bet Tu man atņemsi, piemēram, kāju, kad es iešu pār tramvaja sliedēm? Nē, tad labāk tā - es eju uz jaunu darbu, man ir vīrs, bērns, bet par to es esmu gatava ar savu mīļoto visu dzīvi dzīvot īrētā hruščovkas dzīvoklī.
Kā Tev šāds plāns?
Tava MC.

Dārgā Mašeņka!
Tā smējos, lasīdams par to kāju. Vecmāmiņas stāsta jēga ir pavisam cita: kam daudz talantu, prasmju un spēju tiek dots, no tā ļaudis vairāk gaida.
Tev taču ir atlikta nauda divistabu dzīvoklim Piemaskavā, pērc uz veselību! Kāju atstāj sev. :)
Tavs V.

Dārgais Visum!
Principā es ļoti nopriecājos, izlasot par kāju. Bet. Man būs vīrs, bērns, mīlestība, dzīvoklis un kāja, t.i., divas kājas. Ko es Tev par to būšu parādā?
Maša.

Maša!
Ufffff.... Kāpēc Tu ar mani runā kā ar parādu piedziņas aģentūru? Man palūdz - es daru. Vai es Tev kaut kad esmu teicis, ka Tu man būsi parādā?
Visums.

Jā! Tas ir, nē, ne gluži. Tā vienkārši nevar būt, ka drīkst gribēt, lai viss ir labi, saproti???? Es šonakt visu nakti raudāju. Iemaksāju pirmo iemaksu par dzīvokli. Skaists, labs dzīvoklis, ar skatu uz upi. Varbūt vīrs būs kretīns? Saki tieši! Principā esmu tam gatava.
Maša.

Dārgā Maša!
Vīrs, protams, nav nekāds Alēns Delons, taču pārāk spogulī arī nespoguļojas, pilnīgi normāls vīrišķis, tuvākajās dienās satiksieties. Atbildot uz Tavu jautājumu, - jā, VAR būt tā, ka viss ir labi. Principā man ir vienalga, kā man pasūta - labi vai slikti, galvenais, lai cilvēks skaidri zinātu, ko grib.
V-ms.

Dārgais V-um!
Vai var tā, ka ilgi ir labi?... Principā, ja gadus piecus būs labi, es esmu ar mieru pat lai no griestiem ūdens pil...
MC.

Mašeņka,
es Tev godīgi atbildēšu: labi var būt ilgi, ilgi vienādi labi - nē. Viss mainīsies, nemainās tikai tas, kas ir miris. Un, kad mainīsies, Tev šķitīs, ka ir slikti. Bet uz laiku!

V-um!
Tikai ne kāju! Labāk lai vīrs "iet pa kreisi".

Marija, pārstāj ar mani tirgoties! Kā armēņu tirgū, godavārds! Es par likteni neatbildu, par to jārunā citā filiālē, kur ar tām lietām nodarbojas. Mans uzdevums - dot cilvēkam visu to, ko viņš vēlas. Rēķinu Tev neviens nepiestādīs. Ja Tev tas vajadzīgs un nomierina, vari katru dienu ar vīru lamāties. Viņš sāks "iet pa kreisi". Jokoju, nevajag lamāties. Vienīgais mans lūgums - kad būsi pavisam laimīga, Tev atbrīvosies spēki. Tu lieliski izšuj. Sāc šūt savas skaistās segas, tās lieliski izskatīsies ikvienā mājā. Cilvēkiem būs milzīgs prieks.
Cieņā, - 
Visums.

Mans dārgais Visum!
Es šodien lēkāju no prieka. Protams, es izdarīšu visu, kā teici. Es patiešām Tev neko nebūšu parādā? Man piedāvāja vēl labāku darbu, bet tas vīrietis no kafejnīcas piedāvāja man satikties. Jessss!!! (tā nemēdz būt, tā nemēdz būt..)
Skūpstu Tevi!
P.s. Nopirku šujmašīnu.

Dārgā Maša!
Viss labi, vari darīt visu, ko vēlies sirdsapziņas un baušļu robežās. Un Tev nekas par to nebūs. Ja Tu neīdēsi, mēs visi (filiāle Nr. 2567992) tikai priecāsimies. Īdētāji palielina entropiju, zini? Un ar viņiem ir liela noņemšanās. Atklāti sakot, es no viņiem ļoti nogurstu. Tā kā - veiksmi Tev! Pagaidām es atslēdzos. Te pienācis pasūtījums uz viendzimuma trīnīšiem, atkal tirgojas, apmaiņā piedāvā veselību. Kam man viņu veselība?...
Tavs Visums.
P.s. Sargi kāju! Joks... :)

Sveiks, Visum!
Kā Tev tur? Meitiņai devām vārdu Mira. Par godu Tev. :)
Uzšuvu pašu skaistāko patchwork segu pasaulē, izstādē ieņēmu pirmo vietu, mani uzaicināja uz patchworkistu saietu Bali. Lidosim turp visa ģimene.
Mostos no rīta, dzied putni... Un es dažkārt domāju: par ko man tāda laime?
Tava Maša.
P.s. Sveiciens no vīra.

Sveika, Maša!
Nedaudz samulsu - esmu drusku kļūdījies ar dēlu, kuru Tu man pasūtīji. Sajaucu... taču skatos, ka Tu tāpat esi laimīga. Būt laimīgam ir normāli. Neuztver to kā dāvanu, no kuras aizraujas elpa, bet kā mierīgu Tavas dzīves fonu. Bet elpa dažkārt aizraujas no sīkumiem, kas cilvēkiem tiek doti bez kādas īpašas lūgšanas. Tā nav mana darīšana, likt putniem dziedāt aiz Tava loga. Tā ir bāzes komplektācija, kas bez īpašām atrunām tiek pievienota komplektam. Tavā ziņā ir tas, vai to dzirdēt un sajust... Šī spēja arī dara Tevi laimīgu.
Viss, tālāk domā pati! Raksti, ja kas.
Tavs Visums.