svētdiena, 2014. gada 5. janvāris

Jauns gads, jauna dzīve, jauni darbi


Njāaaa.... sen te pēdējais ieraksts ir tapis, gandrīz gads jau riņķī.. Bet šad un tad padomāju, ka gribas te ierakstīties, nav tā, ka man prasītos pamest šo vietni, nē. Pavisam vienkārši - pērn ir bijis pagalam maz laika, lai blogotu, jo es jau nemāku tā vienkārši - ierakstīt un nopublicēt. Man to tekstu vēl vajag pielāgot, noformatēt, vēl 3 reizes pārlasīt, palabot kādu domuzīmi vai komatiņu, bildīti iecentrēt un tā.. :) Jā, jā, esmu sīkumaina, es zinu. :)
Pagājušais gads man ir bijis viens ļoti skaists gads, gandrīz pat gribētos teikt - viens no laimīgākajiem gadiem manā dzīvē. Un gribas domāt, ka tas nav pēdējais, ka tādu man priekšā vēl daudz. Intensīvs, spraigs, interesants, aizraujošs, laimīgs, pilns mīlestības... Un vai tad tajā visā var atrast laiku vēl blogam? Nerunājot nemaz par rokdarbiem... Kaut gan, neskatoties uz visu šo intensitāti, nevar sacīt, ka nekas nav padarīts. Ir jau, ir tāpat, bet tā jau ir cita tēma, bet par to varbūt vēl citu vakaru...
Nu lūk. Bet šo gadu esmu uzsākusi ar jaunu darbiņu, ar jaunu Ziemassvētku zeķes darināšanu jau nākamajiem Ziemassvētkiem. Un plānā ir uzšūt šo te:


Ceru pieturēties pie vecajām tradīcijām un ik svētdienas vakaru nofotografēt, kas nu man pa nedēļu būs sanācis. Ufff... Mūza ir manās mājās, esmu pilna iedvesmas un nagi tā vien niez zibināt adatiņu. :)
Nu lūk, tā ir iesācies mans jaunais Zirga gads, ceru, ka paveikšu visu iecerēto un arī šogad būšu tikpat laimīga, cik pērn. :)