pirmdiena, 2012. gada 5. marts

Manis pašas radīts...


Daļa izstādes darbu tagad un līdz pat maija vidum ir apskatāmi arī Rīgā, Jēkaba kazarmās - Liepājas Pārstāvniecībā Rīgā, darba dienās no 9:00 līdz 17:00.

Atsaucoties piedāvājumam atklāties un neslēpt sveci zem pūra, iesniedzu četrus darbus šai izstādei, kuras atklāšana notika piektdien, 3. februārī.

Pirmo reizi piedalos šādā pasākumā, pirmo reizi piedalījos arī izstādes atklāšanā. Jāsaka - tiešām negaidīti daudz cilvēku bija sapulcējušies un esmu pārsteigta par šādu cilvēku ieinteresētību. Izstādes atklāšana bija ļoti sirsnīga, bet mulsinoša - tika uzrunātas visas dalībnieces, katrai sniedzot mazu piemiņas dāvaniņu. Fotogrāfi, operatori, žurnālisti un vienkārši interesenti.
Jauki bija satikt Evu (Sonetiņu), Sanitu (Sančitu), Sandru (*Gaismiņu*), jauki bija iepazīties ar Zani (Spriidiiti). Jauki bija redzēt vienkopus tik daudz krustiņdarbus un nedaudz jocīgi, tomēr jauki bija publiski dzirdēt mūsu slengus - krustiņatkarīgās, uz adatas uzsēdinātās utt. :)
Izstādē pārsvarā ir darbi krustdūrienā, bet ir arī citā tehnikā tapuši darbi - izšūtas, izpērļotas dejotāju kleitas, sedziņas un blūzes citos dūrienos. Un ļoti patika darbi lentīštehnikā - tos var vienīgi apbrīnot un piefiksēt, ka tā nu reiz atkal ir lietiņa, ko man arī baaigi labi patiktos iemācīties... ;)
Te nedaudz bildes no izstādes. Jāsaka, fotoaparāts mani ir pievīlis un kopīgā bilde ir sanākusi tik miglaina, ka neatļaujos to šeit likt.

Izstādes, šķiet, lielākais izšūtais motīvs - Svētais vakarēdiens. Un abās pusēs stikla vitrīnās vairāki mazi, smalki darbiņi - tējas kaste, piezīmju blociņi, mērlentas, pulksteņi, utt.


Undīne pie savas un Frederika Ziemassvētku zeķes.


Mana Shimmering Mermaid :)


Un arī mana Hydrographica Tabula, izkāpusi no sava "kabineta"... :D

Un, protams, daudzi citi skaisti un interesanti darbi. Tā kā - ejiet, skatiet, priecājieties, kritizējiet un gatavojieties arī paši - izstādes organizatoriem ir doma nākamgad šādu izstādi organizēt atkal. Ar jauniem dalībniekiem un jauniem darbiem.

P.s. Daļa no šiem darbiem martā un aprīlī būs apskatāmi arī Rīgā - Liepājas Pārstāvniecībā Rīgā, Jēkaba kazarmās.