otrdiena, 2010. gada 28. decembris

Dienas padoms, gādājot dāvanas saviem mīļajiem :)


Varbūt nedaudz aizkavējies padoms, bet noteikti vērā ņemams tiem, kas gatavojas dāvanas saviem mīļajiem pasniegt, sagaidot Jauno gadu. Noderēs arī citiem godiem - jubilejām vai nākamajiem Ziemīšiem.
Tā. Vispirms mans šīs ziemas dziesmas atklājums. Šo dziesmu līdz šim nebiju dzirdējusi. Šogad izdzirdēju un baaaigi iepatikās - tik draiskulīgi naiva. :)
Tātad padoms:
"...Tas, kas ir vajadzīgs, tas ir jānopērk. Bet to, ko gribas, tas ir jādāvina..." :)
Nu vai nav sievišķīgi? :) Tas ir padoms, ko der atcerēties, kad jums nez kāpēc iešaujas prātā "ģeniāla" doma savam vīrietim uzdāvināt kreklu vai zeķes, bet vīrietis nez kāpēc iedomājas savai sievietei uzdāvināt virtuves kombainu, veļasmašīnu vai, nedoddies, svarus... :D
Zelta vārdi! :)

Bet vispār, šoziem esmu nolēmusi jau vasarā ķerties klāt Ziemassvētku dāvanu gatavošanai. Ideju ir daudz, tikai jāsaņemas. Jau šovasar gribēju sagatavot īpašos Ziemassvētku vasaras augļus rumā, jau kopš pagājušā gada šo prātā esmu aizķeksējusi. Bet pienāca vasara un man likās - da kādi Ziemassvētki! Nu galīgi nenesās prāts par tiem domāt. A vajadzētu...
Vēl pavisam vienkāršas un labas idejas dāvaniņām - vasaras ziedu tēja īpaši sagatavotā maisiņā. Tur var izpausties nu ļoooooti, visas vasaras garumā! Un mazas (pat mini) ievārījuma burciņas ar īpašu etiķeti un veselības recepti klāt. Nu, un nerunājot jau par visādām izšujamām lietām... vaiiiii.... nu kur lai dabū divreiz vairāk roku un divreiz garākas dienas?

Lai jauks vakars visiem, kas šajā ziemas vakarā kopā ar mani iemalko manu īpašo sarkano āboliņu tēju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru