pirmdiena, 2013. gada 18. februāris

RR Karīnas puisītim 2012


Pērn pavasarī, kad izšūšanas plānu jau atkal vairāk kā piektajā gadā, kas viens par otru svarīgāki un nozīmīgāki, nu, tādi, kurus pavisam noteikti nedrīkst ne atlikt, ne iekavēt, Laura nāca klajā ar piedāvājumu gatavot kopdāvanu Karinas gaidāmajam dēliņam. Karinas? KARINAS??? Bāc, Karina - cilvēks, pozitīvisma kalngals, loģikas un radošuma kopsaucējs, tāds cilvēks, kas ar savu esību vien jau dara pasauli labāku, - gaida mazuli! Nu protams, kā es varu nepiedalīties Karinas mazuļa RR? Pārskatu savus darbu plānus, saskaitu brīvdienas un neaizņemtos vakarus un - esmu gatavs piedalīties!
Lai arī mazuļa apdāvināšanu gribējām sarīkot jau vasaras plaukumā, diemžēl dzīve dara savas korekcijas. No vasaras tā tika atlikta uz rudeni, no rudens - uz Ziemassvētkiem, no Ziemassvētkiem uz nākamo gadu. Bet, kas lēni nāk, tas labi nāk un pagājušajā sestdienā mēs beidzot satikāmies, lai redzētu, kas mums pa visām tur kopā būs sanācis. Lūk, mūsu rezultāts:


Cepurnost un kājuvirsū - Laura šo segu pati ir sašuvusi. Varbūt Margaritai ir kādi koriģējoši komentāri, bet man pavisam noteikti tādu nav. Paldies, Lauriņ, Tu esi baigais malacis! :) Vēl pāris motīvi tika iestrādāti spilvendrānā un vannas kapučdvielī. Te būs links uz Lauras albumu, kur visu to var arī apskatīt.
Un jaukākais tajā visā ir tas, ka ar šo pierādījās vecā patiesība: jo vairāk dari, jo vairāk vari izdarīt. T.i., neskatoties uz to, ka šis motīviņš nepavisam nebija ne no tiem mazākajiem, ne vienkāršākajiem, es savas  ieplānotās ieceres tāpat realizēju. :)
Man ļoti patīk šis mūsu kārtējais kopdarbs - motīvi ir ļoti krāšņi un dzīvespriecīgi. Mums jau atkal ir izdevies! :)
Lai mazais Sašiņš aug stiprs, veselīgs un laimīgs! Lai priecē un dara laimīgus savus vecākus! :)

2 komentāri: