svētdiena, 2011. gada 28. augusts

Reiz dzīvoja viena maza Anniņa...


Man ir tāda ļoti mīļa draugu ģimene - Grāvīši. Iepazināmies pirms kādiem gadiem 14, kad abas ar Ievu tikām uzņemtas Mākslas akadēmijas jauniešu kamerkorī Senaiskalns, ko toreiz diriģēja Eduards. Gāja laiks (skaists laiks mūzikā un ne tikai...) un Eduards ar Ievu apprecējās. Pavisam drīz jau viņi bija četri - divi dēlēni viens pēc otra katrs no savas mākoņa maliņas nolaidās uz šīs zemes, šajā ģimenē, bet pēc gadiem pieciem viņiem piepulcējās arī māsiņa. Anna :) Māsiņa dikti gaidīta, nu jau sagaidīta (tūlīt, septembra sākumā jau svinēs savu otro dzimšanas dienu), bet es, daloties priekā ar viņiem, darināju Annai sargeņģeli - lai pavada un sargā ik dienas. Un tapa foto rāmītis. To iespējams novietot gan uz kādas virsmas, gan pie sienas piekārināt. Fotogrāfija - viegli piestiprināta, ar domu, lai, ja sirds vēlas, to varētu viegli nomainīt. Un te nu ir rezultāts:


Kā sacīt jāsaka - darbiņš nebija grūts, bet gana atbildīgs. Sāku to gatavot uzreiz pēc Anniņas dzimšanas, tad dažādi prioritāri un steidzami darbiņi ielīda bez rindas, bet tad sekoja pamatīga noņemšanās ar fotogrāfijas lodziņa izveidošanu un darbiņa nostiepšanu. Un tā, nebija ne pienākusi šī gada vasara, kad darbiņš bija gatavs. Un nogādāts, lai sargā Anniņu. :)
Bet tikmēr Annas māsiņa jau nosvinējusi savu pus gadiņa jubileju... Nu ko - tādā tempā es nespēju vien dāvanas gatavot, nāksies strādāt virsstundas... :)
Bet Grāvīši ir malači. Prieks par viņiem visiem. Priekš manis viņi ir Latvijas Lepnums. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru